x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Vintersalat med kål, tranebær og granatæble

HENRIETTE KRISTIANSEN | 29. november 2021
Den består af 3 slags kål, friske gulerødder, tørrede tranebær og knasende granatæblekerner – alt sammen vendt i en let sødlig, cremet dressing.
Vintersalat med kål, tranebær og granatæble

Her får I en helt igennem skøn-herlig vintersalat!

Nem, hurtig, sprød, sød, frisk, lækker og sprængfyldt med vitaminer.

Den består af 3 slags kål, friske gulerødder, tørrede tranebær og knasende granatæblekerner – alt sammen vendt i en let sødlig, cremet dressing.

Den er sprød, sød, let syrlig og cremet på én gang – ren smovs. Den kan sagtens spises som måltid i sig selv, men gør det os fantastisk til et godt stykke kød eller fisk.


Vintersalat med kål, tranebær og granatæble

Vintersalat med kål, tranebær og granatæble

Den består af 3 slags kål, friske gulerødder, tørrede tranebær og knasende granatæblekerner – alt sammen vendt i en let sødlig, cremet dressing.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 150 gram Spidskål
  • 75 gram Rødkål eller lilla spidskål
  • 50 gram Grønkål
  • 2-3 stk. Gulerødder
  • 1 deciliter Tranebær tørrede
  • 1/2 stk. Granatæble kernerne

Dressing

  • 1 deciliter Yoghurt naturel
  • 1/2 deciliter Mayonnaise
  • 1 tsk. Honning flydende
  • Salt og peber fra kværn

Sådan gør du

  • Snit kål og rødkål fint og hak grønkålen. Put al kålen i en skål.
  • Skræl gulerødderne og snit dem i tynde stave – tilføj til skålen sammen med tranebær og granatæblekerner.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend den i skålen. Anret og top med lidt granatæblekerner – server.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg mig på Instagram her.