x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Vegetarburger med portobello og kikærtebøf

LINDHARDT OG RINGHOF | 4. maj 2020

Vegetarburger med portobello & kikærtebøf.

“Her har vi brugt portobellosvampe i stedet for brød, lavet en bøf af kikærter og rørt en god karrydressing til.

En burger med masser af smag!”

Vi har opskriften fra bogen: “Sundt&Sjovt” , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.


Vegetarburger med portobello og kikærtebøf

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 1 personer
Forfatter: Lindhardt og Ringhof

Ingredienser

  • 200 gram Portobellosvampe
  • 150 gram Kikærter fra dåse, væden hældt fra
  • 1 stk. Æg
  • 2 clove Hvidløg
  • 20 gram Havregryn
  • 20 gram Havregryn blendet til mel
  • 20 gram Græsk Yoghurt 2 %
  • 1 tsk. Honning
  • 1 tsk. Karry
  • Olie til stegning
  • 25 gram Rødløg i skiver
  • 30 gram Feldsalat

Sådan gør du

  • Kom kikærter, æg, hvidløg og havregryn i en blender, og blend det til en samlet masse (ca. 60 sek.).
    Form massen til en til to bøffer.
    Steg på panden til bøfferne er gyldenbrune.
    Vend portobello svampene i den blendede havregryn (mel).
    Bag portobello svampene i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
    Lav en karrydressing af græsk yoghurt, honning og karry og smag til med salt og peber.
    Saml burgeren med portobellosvamp, grøntsager, bøf og karrydressing.

Noter

Fotos: Line Falck

Om forfatteren


Forlaget Lindhardt og Ringhof

Bogen sundt og sjovt

Vi har opskriften fra Lindhardt og Ringhof