Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vandmelonsalat med feta, avocado og edamamebønner

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

9. august 2021

Opskrift på vandmelonsalat med feta, avocado og edamamebønner

Salat på bordet i dag….? Så kunne det måske være denne her; simpel, skøn og sommerlig – det beskriver meget godt den her farvestrålende salat. Den er med spinat, rucola, vandmelon, avocado, edamamebønner og feta…alt sammen vendt i en limedressing med en lille smule honning – sødt, friskt og bare top lækkert…

Vandmelon og feta smager super godt sammen, salaten tilføjer fylde og bønnerne masser af gode proteiner. Feta og avocado sørger for cremet lækkerhed og så lige lidt knas på toppen i form af græskarkerner.

Salaten er super simpel at lave og god som tilbehør til det meste.

Perfekt til sommerbordet!

Vandmelonsalat med feta, avocado og edamebønner


Antal: 4 personer

Vandmelonsalat med feta, avocado og edamamebønner

Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

Vandmelonsalat med feta, avocado og edamebønner

  • 100 gram Frisk spinat
  • 100 gram Rucola
  • 3 deciliter Edamamebønner fra frost
  • 0.25 stk. Vandmelon
  • 2 stk. Avocado
  • 125 gram Feta
  • Græskarkerner 1 håndfuld

Dressing

  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1.5 spsk. Limesaft
  • 0.5 spsk. Honning flydende

Sådan gør du

  • Skyl og afdryp spinat og rucola.
    Put bønnerne i en skål og hæld kogende vand over, lad dem stå og tø mens du laver resten.
    Skær vandmelonen og avocado i tern og rør dressingen sammen.
    Vend spinat og rucola sammen med dressingen. Dræn bønnerne for vand og vend i skålen sammen med vandmelon og avocado.
    Anret på fad eller i skål og top med feta og kerner - server.