ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vafler med havregryn

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 15. september 2018
Lækre og sprøde vafler med havregryn! Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel.

Lækre og sprøde vafler med havregryn!

Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel. De er dog på ingen måde mindre velsmagende, og har du hang til lækre, hjemmebagte vafler, skal du absolut prøve denne opskrift!


Vafler med havregryn

Lækre og sprøde vafler med havregryn! Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Bagning, Sødt
Køkken: Fransk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 50 gram Havregryn
  • 150 gram Hvedemel
  • 1 stk. Æg
  • 2.5 deciliter Mælk
  • 25 gram Smør
  • 1 knsp. Salt

Sådan gør du

  • Bland havregryn og mælk sammen i en skål.
  • Lad blandingen stå i cirka 10 minutter, til havregrynene er blødt lidt op. Kom melet i dejen og rør den sammen med en elpisker.
  • Tilsæt lidt mere mælk, hvis dejen er for tyk. Den skal være lidt tykkere end pandekagedej, men ikke så tyk som en kagedej.  Bag vaflerne gyldne og sprøde i et vaffeljern smurt med smør.Server med sukker og syltetøj.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

Læs mere om vafler her.

Derudover har vi bl.a. disse opskrifter: