Lækre og sprøde vafler med havregryn! Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel.

Lækre og sprøde vafler med havregryn!
Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel. De er dog på ingen måde mindre velsmagende, og har du hang til lækre, hjemmebagte vafler, skal du absolut prøve denne opskrift!

Vafler med havregryn
Lækre og sprøde vafler med havregryn! Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel.
Udskriv
Pin
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 50 gram Havregryn
- 150 gram Hvedemel
- 1 stk. Æg
- 2.5 deciliter Mælk
- 25 gram Smør
- 1 knsp. Salt
Sådan gør du
- Bland havregryn og mælk sammen i en skål.
- Lad blandingen stå i cirka 10 minutter, til havregrynene er blødt lidt op. Kom melet i dejen og rør den sammen med en elpisker.
- Tilsæt lidt mere mælk, hvis dejen er for tyk. Den skal være lidt tykkere end pandekagedej, men ikke så tyk som en kagedej. Bag vaflerne gyldne og sprøde i et vaffeljern smurt med smør.Server med sukker og syltetøj.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Derudover har vi bl.a. disse opskrifter: