Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tyrkisk pide

Foodeliciouscph

Foodeliciouscph ejes af en madglad kvinde, som elsker at lave mad, bage og udvikle opskrifter. Derudover er foodeliciouscph et køkken, med opskrifter fra rundt omkring i verdenen!

24. februar 2020

Opskrift på tyrkisk pide

Tyrkisk pide med oksekød og feta ?

Jeg får omkring 10-12 stykker ud af denne portion – det kommer an på hvor store du laver dem. ♥️


Antal: 10 stk.

Tyrkisk pide

Forfatter: Foodeliciouscph
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Dejen

  • 25 gram Gær
  • 450 gram Mel
  • 2.5 deciliter Vand lunken
  • 1.5 spsk. Sukker
  • 2 tsk. Salt
  • 2 spsk. Olie

Fyld

  • 1 stk. Løg hakket
  • 350 gram Hakket Oksekød
  • Persille
  • 2 stk. Tomater finthakket
  • Løg
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Salt
  • Krydderier tilsæt evt. egne valg at krydderier. Jeg tilføjede 1-2 spsk af de 7 krydderier.
  • Feta
  • Pinjekerner

Sådan gør du

Dejen

  • Gæren opløses i vand, og alle de tørre ingredienser blandes sammen og tilsættes derefter til vandblandingen.
    Tilsæt derefter olien, og ælt dejen grundigt.
    Lad dejen hæve i en time derefter.
     

Fyldet

  • Hak grøntsagerne og oksekødet fint.
    Jeg lagde det hele i en foodprocesser.
    Tag derefter en klump dej og rul ud til ønskede størrelse.
    Luk derefter i enderne, og fold kanterne ind mod siden.
    Pensel med et pisket æg, og drys pinjekerner over.
    Til de med feta, drysses der feta på dejen (kan blandes med mozarella )
    Bages ved varmluft 200 grader, i cirka 15 minutter.