Opskrift på tykke pandekager med banan og kokos
Dejlige tykke bananpandekager kan både bruges ved morgenstunden eller som en lækker snack om eftermiddagen.
Vi har opskriften fra bogen: “Sund mave – low FODMAP diet“, hvor forfatterne Camilla Thrysøe og Mia Schomacker siger følgende om den:
“Din tallerken behøver ikke kun at være fyldt med korn og kerner. Du kan nemlig også lave de lækreste tykke pandekager, der nok mest af alt vil kunne indgå som et sundt alternativ til det søde eftermiddagsindslag eller pryde dit brunchbord en weekendmorgen. Lav gerne en god stak, når du er i gang – så er der også nok til et hurtigt morgenmåltid.”
Redaktion: Se vores opskrift på bananpandekager her.
Tykke pandekager med banan og kokos
Ingredienser
- 2 stk. Moden Banan
- 3 stk. Æg
- 1.5 deciliter Majsmel
- 1.5 deciliter Rismel
- 2.5 deciliter Mælk Minimælk. Evt. laktosefri
- 2 spsk. Flydende fedtstof Eller olie
- 1 deciliter Kokosmel
- 1 tsk. Bagepulver
- 2 tsk. Sukker Kan udelades
Sådan gør du
- Mos de modne bananer i en skål, og kom herefter æg, mel, bagepulver, kokosmel, fedtstof eller olie og mælk i. Pisk dejen jævn – brug gerne en håndmikser til at få den rette konsistens. Find en mindre stegepande frem. Varm panden op til den er jævnt varm. Fordel 1 dl af den tykke dej på panden – du behøver ikke at komme fedtstof på panden. Dejen skal ikke helt ud til kanten. Pandekagerne bages på begge sider ved middel varme i et par minutter.