
Opskrift på tortellini med tomatsovs, mozzarella og basilikum
Lækker, nem og farverig vegetarisk pastaret med tortellini, tomat, basilikum og mozzarella.
Retten her er frisk, cremet og smagfuld og så den både nem og hurtig – lige som vi kan lide det!
Pasta og tomat er altid et match made in heaven og her tilføjer de friske tomater masser af smag, som herligt suppleres af en cremet mozzarella, der lige smelter lidt på panden. Dertil også squash og peberfrugt, der både tilføjer smag, fylde og vitaminer. Alt sammen akkompagneret af et strejf af basilikum; et herligt smagsmix til en oplagt hverdagsret.

Tortellini med tomatsovs, mozzarella og basilikum
Ingredienser
- 500 gram Pasta tortellini – jeg brugte med spinat og ricotta
- 1 håndfuld Frisk spinat
- 1 kugle Bøffelmozzarella frisk
- 2 spsk Olivenolie
- 500 gram Tomater friske
- 2 stk. Rød peberfrugt
- 2 stk. Squash
- 2 fed Hvidløg
- 1 håndfuld Basilikumblade
- 1 spsk. Balsamico eddike
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Skær tomater, peberfrugter og squash i små tern og steg dem et par minutter på panden i olien.
- Knus hvidløgsfed og hak basilikum – tilføj til panden sammen med balsamico, salt og peber. Lad det hele simre 10-15 minutter.
- Imens koges tortellinien efter anvisningerne på pakken i letsaltet vand.
- Mos de nu møre tomater og squash let med en gaffel på panden, så du får en grov tomatsovs.
- Dræn tortellini for vand og vend i panden.
- Skær mozzarella i skiver og læg øverst i panden.
- Stil panden i ovnen 6-7 min ved 200 grader – bar li til mozzarellaen er smeltet. Server med lidt frisk basilikum på toppen