Italiensk sommer på ristet brød. Denne lille italienske lækkerbisken, kan både bruges som forret, som en lille hapser.

Opskrift på tomat bruchetta
Bruschetta er som det meste italienske mad, simpel, smuk og smager helt genial. Særligt på en sommerdag, hvor brødet har været en hurtig tur på grillen og tomaterne er saftige og solmodne. Denne lille italienske lækkerbisken, kan både bruges som forret, som en lille hapser.

Antal: personer
Tomat bruchetta
Italiensk sommer på ristet brød. Denne lille italienske lækkerbisken, kan både bruges som forret, som en lille hapser.
Ingredienser
- 12 stk. Cherrytomater
- 3 spsk. Olivenolie
- 1 fed Hvidløg
- Basilkum Frisk
- Salt og Peber
- 4 skiver Brød
Sådan gør du
- Skær tomaterne i kvarte og bland dem med olie, presset hvidløg og finthakket basilikum. Smag til med salt og peber.
- Rist brødet godt og server straks med et par skefulde tomatblanding på. Pynt med frisk basilikum.