
Opskrift på tartar sauce
Denne lækre sauce tartare er et godt modspil til friterede skaldyr, rejer, fisk og fish ‘n’ chips.
Opskriften er simpel og nem at lave.
Saucen er kold og kan bruges til mange ting, men friturestegt fiskefilet, fish n’ chips eller som en kold sauce til en grillaften, der rammer den plet.
Det minder lidt om remoulade i konsistensen og jeg må indrømme at jeg i mange år ikke kunne lide det. Nok mest fordi der var cornichoner i, som jeg ikke kunne udstå. I dag elsker jeg saucen, som jeg tit bruger.

Tartar Sauce
Ingredients
- 2 deciliter Mayonaise Hjemmerørt eller Miracel Whip
- 3 spsk. Creme Fraiche
- 0.5 tsk. Dijonsennep
- 3 spsk. Kapers hakket
- 3 spsk. Cornichoner hakket
- 0.5 stk. Skalotteløg finthakket, brug et almindelig løg hvis du ikke har skalotte
- 1 spsk. Purløg finthakket
- 1 spsk. Persille finthakket
- Krydderier Salt og peber
- Citronsaft
Instructions
- Jeg plejer at røre min egen mayonnaise selv. Jeg synes at købeudgaverne typisk er lidt for søde. Jeg bruger typisk den her stavblendermayonnaiseopskrift, dog uden cayennepeber. Da der er sennep i min mayo, kommer jeg ikke sennep i min sauce tartare.
- Rør mayonnaise og creme fraichen sammen i en skål. Tilsæt sennep.
- Hak alle ingredienser fint og kom dem i blandingen.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.