ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tamagoyaki Japansk Æggeommelet

FOOD N' FUN | 19. august 2018
Perfekt til sushi, madpakken eller som tilbehør.

En lækker opskrift som ikke mange kender. Den er simpel og smager fantastisk.
Min dejlige hustru som er halv japaner har gennem hele sin barndom fået denne ommelet, nu giver vi den videre til vores børn – og de elsker den.
Hvis du som mange andre er vild med sushi, og spiser “ægte” sushi på restauranter, er du med sikkerhed stødt på den.
Selve opskriften er fra min nu desværre afdøde svigermor. Den er simplificeret og nok gjort mere børnevenlig, men det er den vi kender – og elsker.

Tama1


Antal: 1 Portioner

Tamagoyaki Japansk Æggeommelet

Perfekt til sushi, madpakken eller som tilbehør.
3.17 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Food N' Fun
Ret: Frokost
Køkken: Japansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 6 stk. Æg pasturiseret
  • 4 spsk. Soya Svigermor sagde - kun Kikkoman
  • 2 spsk. Sukker
  • 1 knsp. Det tredje krydderi smagsforstærker, kan undværes

Sådan gør du

  • Bland det hele sammen, det er svært at sætte egentlige mængder på. Hos os er det meget forskelligt hvordan vi kan lide vores omelet. Nogen er til mere soya og nogen er til en mere sød ommelet. Men reglen er, smag på massen. Den færdige omelets endelige smag kan nemt fonemmes i massens smag. Når alt er blandet skal den steges op som vist på videoen i linket herunder.
  • En smule æg på panden, vend det sammen til en lang smal æggekage. Hæld lidt mere masse på bag ved, løft omeletten og lad lidt løbe ind under. Steg det af og vend omeletten over, og gentag denne proces.
  • Den færdige omelet kan nu skæres i skiver og bruges som tilbehør til en karryret, madpakken, eller som originalt, til Sushi som skiver på Nigiri eller lange smalle stykker til sushiruller.
  • Billeder fra egne kreationer i eget køkken.
  • Velbekomme.

Noter

Som sagt en rigtig delikat lille ommelet som alle i huset elsker.Kig endelig forbi min Youtube-kanal for flere opskrifter. Find min kanal her:
Videogennemgang af TAMAGOYAKI.
Alle videoer på min kanal er lavet på en telefon, skriv eller kontakt mig endelig hvis du også kunne tænke dig at lave en youtube-kanal.. kun med en telefon.

Om forfatteren


Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken. Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes. Grundlægger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel på YouTube-kanalen Food N' Fun. En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded på en smartphone.

Følg min Youtube kanal her: