Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Syndig og lækker snickerskage

Mette Elkjær

Mette er 24 år og elsker at bage og udvikle egne opskrifter på www.metteskuttercakes.dk. Hun har fokus på at opskriftern har en balance i smagene. Derudover eksperimenterer hun også med både nye smage, konsistenser og sammensætninger.

3. april 2020

Opskrift på syndig og lækker snickerskage

Den lækreste, mest syndige Snickerskage nogensinde med masser af lækker karamel, saltede peanuts og en silkeblød chokoladeganache!! ?

Server den meget gerne sammen med en god vanilje is.


Antal: 1 kage

Syndig og lækker snickerskage

Forfatter: Mette Elkjær
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 45 minutter

Ingredienser

Bund:

  • 185 gram Smør stuetemperatur
  • 175 gram Sukker
  • 3 stk. Æg
  • 0.5 deciliter Mælk
  • 250 gram Mel
  • 0.5 tsk. Kardemomme
  • 1.5 tsk. Bagepulver
  • 250 gram Peanuts

Karamel

  • 1 dåse Karamelliseret mælk dulche de leche

Chokoladeganache:

  • 250 gram Mørk chokolade
  • 0.5 deciliter Fløde
  • 25 gram Smør

Pynt:

  • Salted caramel crispearls
  • Spiseligt guld

Sådan gør du

Bund:

  • Pisk smør og sukker godt sammen og pisk herefter æg og mælk i. 
    Pisk indtil massen er ensartet.
    Mel, kardemomme og bagepulver vendes derefter i dejen.
    Fordel dejen i en form beklædt med bagepapir (ca. 25 x 25 cm).
    Drys til sidst peanuts ud over dejen.
    Bag bunden i ovnen ved 175 grader i ca. 35 minutter.
     

Karamel:

  • Fordel din dulche de leche ud over den helt afkølede kage og sæt den på frys imens du laver chokoladeganachen.
     

Chokoladeganache:

  • Kom chokolade, fløde og smør i en gryde og smelt det over svag varme.
    Hæld ganachen ovenpå kagen og sæt den på køl i mindst en time eller på frys i 1/2 time før den skæres ud i små firkanter.
     
    Pynt med Salted caramel crispearls og spiseligt guld.