
Opskrift på syltede perleløg
Jeg er kæmpefan af syltevarer generelt. Især tunge og fede retter bliver løftet markant i niveau når der bliver tilføjet en syltet råvare.
Efteråret har gjort sin entre og det betyder især simremad hjemme hos os. Jeg synes at syltede perleløg hører sig til en god brun ret, men jeg kan ikke fordrage købeudgavens lage.
Derfor har jeg eksperimenteret i køkkenet om mener at jeg er nået frem til den god udgave af syltede perleløg, hvor de sågar er lavet af frosne perleløg, så du kan lave dem på alle tidspunkter af året.

Syltede perleløg
Ingredienser
- 400 gram Perleløg fra frost
- 150 gram Eddike jeg brugte æbleeddike
- 100 gram Sukker
- 1 tsk. Peberkorn
- 2 stk. Laurbærblade
Sådan gør du
- Kom perleløgene i en sigte, så de kan tø op inden de skal tilberedes.Kom alle de andre ingredienser i en gryde og kog det op, så sukkeret er opløst.Kom perleløgene i og lad dem koge med i cirka 4-5 minutter.Skold et patentglas/sylteglas i kogende vand (evt. med en smule atamon) og hæld lagen og perleløgene i glasset.Luk for låget når de er kølet af og de kan spises med det samme.Velbekomme.