ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Syltede perleløg

PER ASMUSSEN | 25. oktober 2021
Simremad fortjener gode syltesager. Derfor har jeg eksperimenteret i køkkenet om mener at jeg er nået frem til den god udgave af syltede perleløg, hvor de sågar er lavet af frosne perleløg, så du kan lave dem på alle tidspunkter af året.
Syltede perleløg

Jeg er kæmpefan af syltevarer generelt. Især tunge og fede retter bliver løftet markant i niveau når der bliver tilføjet en syltet råvare.

Efteråret har gjort sin entre og det betyder især simremad hjemme hos os. Jeg synes at syltede perleløg hører sig til en god brun ret, men jeg kan ikke fordrage købeudgavens lage.

Derfor har jeg eksperimenteret i køkkenet om mener at jeg er nået frem til den god udgave af syltede perleløg, hvor de sågar er lavet af frosne perleløg, så du kan lave dem på alle tidspunkter af året.


Syltede perleløg
Antal: 1 glas

Syltede perleløg

Simremad fortjener gode syltesager. Derfor har jeg eksperimenteret i køkkenet om mener at jeg er nået frem til den god udgave af syltede perleløg, hvor de sågar er lavet af frosne perleløg, så du kan lave dem på alle tidspunkter af året.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Syltning, Tilbehør
Køkken: Dansk
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 400 gram Perleløg fra frost
  • 150 gram Eddike jeg brugte æbleeddike
  • 100 gram Sukker
  • 1 tsk. Peberkorn
  • 2 stk. Laurbærblade

Sådan gør du

  • Kom perleløgene i en sigte, så de kan tø op inden de skal tilberedes.
    Kom alle de andre ingredienser i en gryde og kog det op, så sukkeret er opløst.
    Kom perleløgene i og lad dem koge med i cirka 4-5 minutter.
    Skold et patentglas/sylteglas i kogende vand (evt. med en smule atamon) og hæld lagen og perleløgene i glasset.
    Luk for låget når de er kølet af og de kan spises med det samme.
    Velbekomme.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.