Opskrift på sweet green bowl
Sweet green bowl med bønnepasta og karry dressing.
En anderledes og smagfuld pastasalat uden kød.
God til både madpakken og til aftensmaden.
Vi har opskriften fra bogen: “Sundt&Sjovt” , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.
Antal: personer
Sweet green bowl
Ingredienser
- 40 gram Kikærter fra dåse
- Salt og Peber samt evt. lidt paprika
- 100 gram Sødkartoffel
- 40 gram salat mix
- 40 gram Radiser
- 20 gram Bønnespirer
- 50 gram Edamamebønner
- 60 gram Bønnepasta
Dressing
- 120 gram Hytteost 1,5 %
- 2 tsk. Karry
- Salt og Peber 1 knivspids af hver
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 200 grader varmluft. Skyl kikærterne i koldt vand, og dup dem tørre med køkkenrulle. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt, peber og evt. lidt paprika. Bag dem i ovnen ved varmluft på 200 grader i ca. 20 minutter, eller til de er sprøde. Kog kartoflerne i vand, til de er møre, og lad dem køle af. Skær dem i mundrette bidder og steg dem af på panden i lidt olie i et par minutter. Skyl salatmix, radiser, bønnespirer og edamamebønner, og skær det hele i passende størrelse. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland hytteost med karry, salt og peber efter smag. Bland salaten, og server med karrydressingen.
Noter
Fotos: Line Falck