Opskrift på svampet chokoladekage med kokos topping
Lækker svampet chokoladekage.
Jeg har opfattelsen af at skærekager generelt er et hit rundt omkring i de danske hjem.
Dette er der intet at sige til, for man kan lynhurtigt lave en super lækker kage, som er nem at tage med på farten og som smager fantastisk.
Jeg tænker især børnefamilier kender til det at lave kage ved fødselsdage osv. ??
Jeg synes ofte at faren med skærekager er, at de let bliver tørre.
Derfor får i denne super nemme opskrift på en lækker svampet chokoladekage.

Svampet chokoladekage med kokos topping
Grej
- Piskeris (mulighed 1)
- Stavblender (mulighed 2)
Ingredienser
Chokoladekage
- 3 stk. Æg
- 200 gram Sukker
- 125 gram Smør blødt
- 225 gram Hvedemel
- 50 gram Kakao
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 2 tsk. Bagepulver
- 1 deciliter Mælk
- 65 gram Mørk chokolade knapper eller hakket
Glasur
- 25 gram Smør blødt eller smeltet
- 150 gram Flormelis
- 2 tsk. Kakao
- 4.5 spsk. Stærk kaffe cirka
- 50 gram Kokosmel
Sådan gør du
Chokoladekage
- 1. Æg og sukker piskes sammen til det bliver luftigt 2. Det bløde smør tilsættes og røres ud 3. Alle de tørre ingredienser tilsættes og røres i 4. Mælk tilsættes og det røres til en ensartet masse 5. Kagedejen kommes i en smurt form med bagepapir (ca. 15cm x 30 cm) 6. Bages i en forvarmet ovn på 180 grader i cirka 25-30 minutter 7. Når kagen er færdigbagt køles den ned, imens laver du glasur
Glasur
- 1. (Glasur) Alle ingredienser kommes i en skål og rør sammen 2. Fordel glasur ud på kagen og drys lidt ekstra kokos på toppen