MUMS, DEN BEDSTE ?SVAMPE?RØDVINSOVS. Er sovs ikke bare lækkert? Hvis du er sovse-elsker ligesom jeg, vil jeg anbefale denne sovs.

Opskrift på svampesauce med rødvin
MUMS, DEN BEDSTE SVAMPE-RØDVINSOVS. Er sovs ikke bare lækkert? Hvis du er sovse-elsker ligesom jeg, vil jeg anbefale denne sovs. Den passer nærmest til alt slags kød, især rødt?Hvis du ønsker ny inspiration i dagligdagen, så prøv en måltidskasse fra vores sponsor Hello Fresh. Få 1199 kr. i rabat på de første 5 måltidskasser ved at trykke på dette link eller bruge rabatkoden: “gastrofun1199”:

Antal: personer
Svampesauce med rødvin
MUMS, DEN BEDSTE ?SVAMPE?RØDVINSOVS. Er sovs ikke bare lækkert? Hvis du er sovse-elsker ligesom jeg, vil jeg anbefale denne sovs.
Grej
Ingredienser
- 200 gram Svampe brune - i tynde skiver
- 1 håndfuld Kantareller kan udelades
- 2 spsk. Smør
- 0.5 flaske Rødvin cirka 375 gram
- 4 tsk. Timian flydende - alternativt 6 kviste frisk timian
- 0.5 liter Fløde
- 1 tsk. Sukker
- Salt og Peber
- 1 stk. Hønsebouillon alternativt en grønsagsbouillon
Sådan gør du
- Smelt smørret på en pande.
- Svits svampene, så de tager farve.
- Når svampene har taget farve, hældes rødvinen ved.
- Kog vinen helt ind i svampene.
- Når rødvinen er kogt ind, hældes fløde i efterfulgt af bouillon og sukker.
- Smag til med salt og peber.
Noter
*Jeg laver helst denne sovs i god tid, så den kan få lov, at simre og trække en masse smag til sig.