Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sundere frugtsalat

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

10. juli 2023
I glassene har jeg frugtsalat – men ikke på helt traditionel vis, denne er nemlig vendt i græsk yoghurt istedet for flødeskum og så er den smagt til med vanille og toppet med hakket daim… mums altså! Det betyder en kalorielet, friskt, nem og lækker dessert, som kan være klar på få minutter. Et sikkert hit hos både store og små!
Sundere frugtsalat

Opskrift på sundere frugtsalat

Her får I en let og lækker dessert så simpel, at den nærmest ikke kræver en opskrift. Men I får nu en alligevel, for nogle gange er simpelt bare bedst!

I glassene har jeg frugtsalat – men ikke på helt traditionel vis, denne er nemlig vendt i græsk yoghurt i stedet for flødeskum og så er den smagt til med vanilje og toppet med hakket daim… mums altså! Det betyder en kalorielet, friskt, nem og lækker dessert, som kan være klar på få minutter. Et sikkert hit hos både store og små!

Du kan selvfølgelig bruge lige præcis det frugt du synes. En masse forskellige bær ville fx også være lækkert i denne lille dessert.

Udelader du chokoladen, har du en ganske lækker og hurtig omgang morgenmad.


Sundere frugtsalat
Antal: 4 personer

Sundere frugtsalat

I glassene har jeg frugtsalat – men ikke på helt traditionel vis, denne er nemlig vendt i græsk yoghurt istedet for flødeskum og så er den smagt til med vanille og toppet med hakket daim… mums altså! Det betyder en kalorielet, friskt, nem og lækker dessert, som kan være klar på få minutter. Et sikkert hit hos både store og små!
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Brunch, Dessert, Sødt
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Banan
  • 1 stk. Æbler
  • 2 stk. Kiwi
  • 200 gram Druer stenfrie
  • 2 deciliter Græsk Yoghurt el. skyr
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 25 gram Chokolade Daim el. anden chokolade, hakket

Sådan gør du

  • Skræl og skær frugten i mundrette bidder.
  • Vend yoghurt med vanillesukker og vend så frugt og yoghurt sammen.
  • Anret i små portionsglas og top med hakket chokolade.