
Opskrift på stegt palmekål
Lækker og hurtig måde at tilberede palmekål på.
Hvis du ikke kender kålen, så er det en toscansk sortkål, der minder om en blanding af savojkål og grønkål.
Ved at lynstege den, så får du en kål der både minder om sprødstegt grønkål, dog med lidt bid stadigvæk.
Palmekål passer godt med en simreret, hvor du f.eks. kan servere dem stegte som jeg har gjort her, eller placer dem ovenpå simreretten under låg i et par minutter før servering, så får du også et dejligt kål der passer godt til retten.

Stegt palmekål
Ingredienser
- 200 gram Palmekål
- Olie til stegningen
- Salt
Sådan gør du
- Skær bunden af kålen.
- Tænd en pande på relativ høj varme (10 ud af 14 på mit komfur) og kom olie på når den er varm.
- Kom de hele stykker palmekål på panden og steg dem i 4 minutter.
- Vend dem og steg dem 4 minutter mere.
- Placer dem på et rent viskestykke og dup dem tørre på begge sider.
- Krydr med salt og server straks.
Noter
