
Opskrift på grønkålschips i ovn
Kål er noget af det sundeste, man kan spise, men det kan ind i mellem være vanskeligt at finde på nye måder at servere den sunde grøntsag på.
Prøv at lave chips af grønkålsblade, det er supernemt, og så er det både sundt og fedtfattigt!
Server de lækre, sprøde grønkålschips med en dip af mayonnaise og cremefraiche, smuldr dem over en suppe eller brug dem som et sprødt, knasende og vegetarisk element i en sandwich eller burger.
For mit vedkommende var det en let måde at få introduceret denne kål til min 4 årige datter, der normalt siger nej til kål.

Grønkål i ovn
Ingredients
- Grønkål
- Olivenolie
- Salt
Instructions
- Fjern stokken fra grønkålen og kasser den. Skyl grønkålen godt og skær bladene i grove stykker. Dup dem tørre med et rent viskestykke. Kom grønkålen i en frysepose og hæld olie og salt i posen. Masser/ryst posen, så olien fordeles på al grønkålen. Bages i ovnen i 25-30 minutter ved 150 grader almindelig ovn. Tag dem ud og hæld dem i en stor skål med fedtsugende papir/køkkenrulle. De bliver knasende sprøde herefter. Velbekomme.