
Opskrift på stegt couscous med kylling og grønt
Aftenens menu krævede et minimum af indsats, men var både sund, mættende, fyldt med smag og klar på bare 10 min – det kan bar noget ind imellem. Og samtidigt blev der tømt ud i resterne.
I skålen er stegt couscous med krydret kylling, spidskål, gulerødder og squash…
Couscoussen ku lige så godt ha været ris, bulgur eller whatever lignede, du har en rest af.
Kyllingefileten var i overskud fra en anden dag, men kunne skiftes ud med hakket kød eller andet overskudskød – og grøntsagerne, ja der bruger du bare lige, hvad du har.. Det hele er smagt til med soja, salt, peber og lidt karry – simpelt, men lækkert.
Her får I opskriften med, hvad jeg brugte, så er der lidt at gå ud fra, og så skiftes bar ud efter behov.

Stegt couscous med kylling og grønt
Ingredients
- 1 stk. Skalotteløg
- 2 fed Hvidløg
- Smør til stegning
- 200 gram Kyllingefilet eller andet kød
- 3 deciliter Couscous kogt, kan erstattes af ris, bulgur eller perlebyg
- 1/2 stk. Spidskål
- 1-2 spsk. Soya
- 1 tsk. Karry
- Salt og Peber
Instructions
- Hak løg og hvidløg og svits i lidt smør på en pande.
- Skær kylling i tern og tilføj til panden, krydr med salt og peber og steg til det bruner let.
- Snit kålen fint og riv gulerødder og squash – tilføj til panden og steg 2-3 min.
- Tilføj soya og karry og smag til med salt og peber. Servér