Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stegt couscous med kylling og grønt

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

4. marts 2024
Aftenens menu krævede et minimum af indsats, men var både sund, mættende, fyldt med smag og klar på bare 10 min – det kan bar noget ind imellem. Og samtidigt blev der tømt ud i resterne
Stegt couscous med kylling og grønt

Opskrift på stegt couscous med kylling og grønt

Aftenens menu krævede et minimum af indsats, men var både sund, mættende, fyldt med smag og klar på bare 10 min – det kan bar noget ind imellem. Og samtidigt blev der tømt ud i resterne.

I skålen er stegt couscous med krydret kylling, spidskål, gulerødder og squash…

Couscoussen ku lige så godt ha været ris, bulgur eller whatever lignede, du har en rest af.

Kyllingefileten var i overskud fra en anden dag, men kunne skiftes ud med hakket kød eller andet overskudskød – og grøntsagerne, ja der bruger du bare lige, hvad du har.. Det hele er smagt til med soja, salt, peber og lidt karry – simpelt, men lækkert.

Her får I opskriften med, hvad jeg brugte, så er der lidt at gå ud fra, og så skiftes bar ud efter behov.


Stegt couscous med kylling og grønt
Servings: 2 personer

Stegt couscous med kylling og grønt

Aftenens menu krævede et minimum af indsats, men var både sund, mættende, fyldt med smag og klar på bare 10 min – det kan bar noget ind imellem. Og samtidigt blev der tømt ud i resterne
Author: Henriette Kristiansen
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredients

  • 1 stk. Skalotteløg
  • 2 fed Hvidløg
  • Smør til stegning
  • 200 gram Kyllingefilet eller andet kød
  • 3 deciliter Couscous kogt, kan erstattes af ris, bulgur eller perlebyg
  • 1/2 stk. Spidskål
  • 1-2 spsk. Soya
  • 1 tsk. Karry
  • Salt og Peber

Instructions

  • Hak løg og hvidløg og svits i lidt smør på en pande.
  • Skær kylling i tern og tilføj til panden, krydr med salt og peber og steg til det bruner let.
  • Snit kålen fint og riv gulerødder og squash – tilføj til panden og steg 2-3 min.
  • Tilføj soya og karry og smag til med salt og peber. Servér