Super sund og simpel aftensmad….?
Denne smukke salat med en god bøf til, kunne måske være et bud ?
Spidskål og rucola klæder hinanden rigtig godt og i et mix med salte mandler og søde vindruer, giver det en herlig, velsmagende salat, som går super godt til retter med oksekød.
Jeg har brugt rødt spidskål i denne ret, det giver det flotteste farvespil, men der kunne også være brugt almindelig grøn spidskål… ?
Spidskålssalat med rucola og druer
Udskriv Pin Del på FacebookIngredienser
Salat
- 0.5 stk. Spidskål rødt eller grønt
- 50 gram Rucola frisk
- 200 gram Druer røde
- 100 gram Sukkerærter
- Mandler en lille håndfuld. Salte
Dressing
- 3 spsk. Olivenolie
- 1 spsk. Citronsaft
- 1 tsk. Sennep
- 1 tsk. Rørsukker
- Salt og peber Friskkværnet
Sådan gør du
- Snit kålen fint, halver vindruerne og skær slikærterne i mindre stykker. Put det hele i en skål og vend med mandler og rucola. Rør dressingen sammen og vend i salaten. Server med et godt stykke kød ?
Noter
Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik. Du kan også bruge tagget #gastrofundk.Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)
Følg min Instagram profil her.