x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Spidskålssalat med rucola og druer

HENRIETTE KRISTIANSEN | 8. august 2019

Super sund og simpel aftensmad….?

Denne smukke salat med en god bøf til, kunne måske være et bud ?

Spidskål og rucola klæder hinanden rigtig godt og i et mix med salte mandler og søde vindruer, giver det en herlig, velsmagende salat, som går super godt til retter med oksekød.

Jeg har brugt rødt spidskål i denne ret, det giver det flotteste farvespil, men der kunne også være brugt almindelig grøn spidskål… ?


Spidskålssalat med rucola og druer

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Salat

  • 0.5 stk. Spidskål rødt eller grønt
  • 50 gram Rucola frisk
  • 200 gram Druer røde
  • 100 gram Sukkerærter
  • Mandler en lille håndfuld. Salte

Dressing

  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 tsk. Rørsukker
  • Salt og peber Friskkværnet

Sådan gør du

  • Snit kålen fint, halver vindruerne og skær slikærterne i mindre stykker.
    Put det hele i en skål og vend med mandler og rucola. 
    Rør dressingen sammen og vend i salaten.
    Server med et godt stykke kød ? 

Noter

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
 

Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.