x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Spicy udon suppe med grøntsager og tofu

FAMILIEN KJELDGAARD | 23. september 2020

Udon suppen smager dejligt at chili, miso og grøntsager! Nogen vil måske sige at den smager af weekend, men den er bare så nem at lave, at du får lyst til at lave den hver dag!

Du kan lave den med lige de grøntsager du har lyst til, og du kan skifte tofuen ud med kylling eller oksekød. Fedt ik’?


Spicy udon suppe med grøntsager og tofu

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Familien Kjeldgaard

Ingredienser

  • 1 liter Vand
  • 3 stk. Hønsebouillon terninger
  • 2 spsk. Østers sauce
  • 3 spsk. Soya
  • 1 spsk. Sesamolie
  • 1 tsk. Frisk ingefær revet
  • 2 fed Hvidløg revet
  • 1 tsk. Chilisauce
  • 1 tsk. Miso
  • 1 stk. Portobellosvampe stor
  • 1 bundt Forårsløg
  • 1 stk. Peberfrugt
  • 1 stk. Chili frisk
  • 1 pakke Tofu
  • 2 stk. Æg kogte
  • 400 gram udon nudler kan fås hos et asiatisk supermarked

Sådan gør du

  • Fremgangsmåde
    1. Put vand, hønsebullionterninger, østerssauce, soya, sesamolie, ingrfær, hvidløg, chilisauce og miso i en gryde og kog det op. Smag evt. til med mere af hver ingrediens.
    2. Skær portobello, peberfrugt, forårsløg og broccoli ud i tynde skiver. Hak den friske chili fint. Put grøntsagerne og chili op i suppen, og lad dem koge med i 5-10 minutter.
    3. Kog æggene i ca. 7 minutter. Køl dem af og pil dem. Skær dem over på midten.
    4. Skær tofuen ud i små firkanter og kom dem ned i suppen.
    5. Put til sidst udon nudlerne i suppen, og lad dem koge med i 2 minutter
    6. Server retten brandvarm drysset med frisk forårsløg og chili

Om forfatteren


Familien Kjeldgaard elsker at lave mad og udforske nye metoder og anderledes ingredienser.

Opskriften er udviklet af familie Kjeldgaard