x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sous Vide Gourmet Hotdogs

SEBASTIAN JESPERSEN | 2. januar 2021
Lækker junkfood med stil

Sous Vide Gournet Hotdogs er faktisk nemme at lave, det kræver blot lidt forberedelse, inden man kaster sig ud i projektet.

For det første så vil jeg anbefale at lave hjemmelavede ristede løg, der er altså bare noget specielt over dem, i forhold til de købte. Man kan også med fordel selv sylte sine rødløg, det kan være svært at finde dem færdig syltede i butikkerne, men jeg fandt nogle i Føtex som jeg synes er helt på højde med hjemme syltede.

Mht. brød kan man nogle gange finde brioche hotdog brød ved bageren, eller på spot i supermarkederne – de er rigtigt gode, men hvis man har lysten og modet på det, kan man også bage sig eget.

Jeg vil ligeledes anbefale at bruge en god BBQ Sauce, jeg bruger Traeger’s – Traeger er kongen af træpille grillen, og har en helt kanon serie af BBQ Saucer og rubs. Hvis du ikke kan få fat i Traeger er det også okay, bare du ikke går efter den billigste.

Sidst men ikke mindst, så køb nogle ordenlige pølser – høj kød procent er essentielt. Gerne 80-90% ihvertfald.

Jeg købte mine ved www.Steak-Out.dk


Sous Vide Gourmet Hotdogs

Lækker junkfood med stil
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 time 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Sebastian Jespersen

Ingredienser

 • 4 stk. Pølser slagterpølser af god kvalitet
 • 2 stk. Løg
 • 1 stk. BBQ Sauce Traeger Sweet & Heat BBQ Sauce
 • Syltede rødløg
 • 4 stk. Brød Brioche Hotdog Brød
 • 1 deciliter Hvedemel
 • 1 bunch Purløg

Sådan gør du

 • Tænd din Sous Vide på 65 grader celisus. Når Sous Viden er varm, så smid dine pølser i. De skal tilberedes i 1 time.
  Tænd en dyb pande på medium varme og fyld den med rigeligt olie, herefter skær dine løg i fine ringe, put dem i en frysepose sammen med melet, luk den og ryst, så melet sætter sig på løg ringene. Herefter filtreres den værste mel fra i en sigte, og når olien er varm, ligges løgene på panden. Når de er ved at være gyldent brune, så skal de ligges på køkkenrulle til at dryppe af. Pas på at de ikke bliver for sorte, så kan de godt smage lidt bittert - det kan gå hurtigt lige pludselig.
  De kan let holde sig i en luftæt beholder eller i en lukket frysepose, så gem dem til en anden gang, hvis der ikke bliver spist op.
  Når der er ti minutter tilbage på pølserne i Sous Viden, så forvarm ovnen. Når det er fem minutter tilbage, så forvarm en støbejerns pande på medium/høj varme.
  Når pølserne er færdige, så skal hotdog brødet i ovnen, pølserne skal ud af vakuum posen og tørres af, herefter på den varme tørre pande i 1-2 minutter par side, bare lige for at få lidt farve.
  Herefter skal hotdog brødet ud af ovnen, og så skal der ellers bare bygges nogle hotdogs. Jeg starter ud med BBQ Sauce, herefter pølsen, så BBQ Sauce igen, efterfulgt af ristede løg, rødløg, og så toppet med purløg.

  Giv dem et skud! Fantastisk spise første januar, eller på hvilket som helst andet tidspunkt, hvor behovet for godt men nemt junk melder sig.
  God fornøjelse og god appetit!

Om forfatteren


Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide