Opskrift på små morgen-koketter med æg, champignon og tomat
Var det noget med en lækker lille brunch-kokette….? I denne her kombineres stegte svampe med broccoli, tomat, revet ost og selvfølgelig æg – alsammen bagt i ovnen i små skåle. Resultatet er herlig lille, men smagfuld hapser, som er både nemt og lækkert tilbehør til brunchen eller bar til morgenmaden, der godt må være lidt ekstra.
De tager få minutter at bikse sammen og så skal de bare i ovnen. Jeg serverede de her som en del af en morgentallerken med ristet rugbrød, smoothie og lidt yoghurt til.
Små morgen-koketter med æg, champignon og tomat
Ingredienser
- 75 gram Champignon el andre svampe
- 1 håndfuld Broccoli i små buketter
- 6 stk. Cherrytomater skåret i tern
- 2 stk. Æg
- 1 håndfuld Revet ost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær champignoner i skiver og steg dem på panden i lidt smør, krydr med salt og peber. Fordel champignonerne i to små ovnfaste skåle.
- (Alternativt kan koketterne laves i faste muffinsforme).
- Fordel broccoli og tomater i skålene.
- Slå et æg ud i hver skål og top med revet ost. Krydr med lidt salt og peber.
- Tilbered 15 min i ovnen og servér