
Opskrift på sliders med hakkebøf, ærtepuré og spejlæg
Sliders; det ku godt være et bud på den perfekte weekendmenu!
Disse små burgere i hapsevenlig størrelse er med ærtepuré, hakkebøf, bacon, syltede løg og spejlæg – mums en kombi! Jeg har ikk prøvet spejlæg i en burger før, men det er super godt! Den farverige ærtepuré tilføjer friskhed og de syltede løg lidt sødme – i det hele taget bare et godt mix.
Det er både nemt og hurtigt at få det her på menuen og ret hyggeligt med byg selv burger.

Sliders med hakkebøf, ærtepuré og spejlæg
Ingredienser
- 8 stk. Burgerbolle slider buns
- 2 håndfuld Salat frisk
- 1 pakke Bacon i skiver
- 8 stk. Æg spejlet
- Syltede rødløg
Hakkebøffer
- 500 gram Hakket oksekød
- 1 stk. Løg
- 2 fed Hvidløg
- 1 stk. Æg
- 1 spsk. Mel
- Salt og Peber
Ærtepuré
- 500 gram Ærter frosne
- 2-3 spsk. Creme Fraiche
- 1 fed Hvidløg
- 1 spsk. Citronsaft
- Salt og Peber
Sådan gør du
Hakkebøffer
- Rør alle ingredienser til bøfferne sammen og form 8 små, flade bøffer af farsen.
- Steg dem på en (grill)pande i lidt smør.
Ærtepuré
- Put ærterne i en skål og overhæld dem med kogende vand, lad trække 2-3 min.
- Dræn ærterne for vand og blend dem sammen med cremefraiche, hvidløg og citron.
- Smag til med salt og peber.
Sliders
- Sprødsteg bacon og lav spejlæggene.
- Varm til sidst burgerbollerne og saml så dine burgere med puré, salat, bøf, syltede rødløg, bacon og spejlæg