x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sildemad

METTE | 9. april 2018

Sildemaden er for mange en klassisk, selvsagt del af frokostbordet – og det gælder faktisk både julefrokost, påskefrokost og ethvert andet frokostbord. 

Her får du en enkel opskrift på, hvad du skal bruge til en god sildemad. Foruden det, du finder her, så går både æg og karrysalat også godt til den kendte rugbrødsmad. 

Har du tid og overskud, så kan du med fordel bage dit eget rugbrød – du får opskriften her. Ligger du ikke inde med frisk rugbrød, så kan du med fordel vælge at riste dit rugbrød i smør på panden, i ovnen eller en brødrister. 


Sildemad

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • 2 stk. Marinerede sild
  • Rødløg
  • Kapers
  • Mayonnaise

Sådan gør du

  • Sildemaden kan anrettes på et fad eller en tallerken på frokostbordet.
    Skær de marinerede sild i passende stykker, hvis ikke fileterne allerede er skåret ud. Vælg den type sild, du bedst kan lide.
    Pynt sildemaden af med løgringe, kapers og mayonnaise. 

Noter

Æg og karrysalat går også godt til en sildemad. 

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?