Opskrift på semifreddo – blød is
Italienerne kan bare det der med is.
Vores favorit er den bløde semifreddo med smag af mandel og kokos?
Isen er super nem at lave og med kun få ingredienser☀️

Servings: portion
Semifreddo - blød is
Ingredients
- 3 stk. Æg
- 100 gram Sukker
- 50 gram Flormelis
- 3 deciliter Piskefløde
- Mandelessens lidt
- 1 knivspids Salt
- 1 tsk. Vaniljesukker
Fyld
- kokosflager kan erstattes af hakket chokolade, ristede nødder, syltede kirsebær, krokant/karamel
Instructions
- Del æggene i hhv. blommer og hvider. Æggeblommerne piskes med sukker og vanilje. Tilsæt mandelessens. Æggehviderne piskes stive. Fløden piskes til blød skum og tilsættes flormelis. Bland hele molevitten sammen og fyld tilsættes efter humør og smag fx. hakket chokolade, ristede nødder, syltede kirsebær, krokant/karamel, kokos og så videre. Hæld iscremen i en rugbrødsform og sæt den i fryseren minimum 4 timer. Det skønne ved semifreddo er også, at du slipper for at skulle røre i isen under indfrysningen.