Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Semifreddo – blød is

mad_anstalten

mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter

25. marts 2020

Opskrift på semifreddo – blød is

Italienerne kan bare det der med is.

Vores favorit er den bløde semifreddo med smag af mandel og kokos?

Isen er super nem at lave og med kun få ingredienser☀️
 


Antal: 1 portion

Semifreddo - blød is

Forfatter: mad_anstalten
Forb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 3 stk. Æg
  • 100 gram Sukker
  • 50 gram Flormelis
  • 3 deciliter Piskefløde
  • Mandelessens lidt
  • 1 knivspids Salt
  • 1 tsk. Vaniljesukker

Fyld

  • kokosflager kan erstattes af hakket chokolade, ristede nødder, syltede kirsebær, krokant/karamel

Sådan gør du

  • Del æggene i hhv. blommer og hvider.
    Æggeblommerne piskes med sukker og vanilje.
    Tilsæt mandelessens.
    Æggehviderne piskes stive.
    Fløden piskes til blød skum og tilsættes flormelis.
    Bland hele molevitten sammen og fyld tilsættes efter humør og smag fx. hakket chokolade, ristede nødder, syltede kirsebær, krokant/karamel, kokos og så videre.
    Hæld iscremen i en rugbrødsform og sæt den i fryseren minimum 4 timer.
    Det skønne ved semifreddo er også, at du slipper for at skulle røre i isen under indfrysningen.