Lækker og nem opskrift med stenbiderrogn. Få ingredienser, men masser af velsmag. Retten er nem at lave og tager utrolig kort tid, men det smager den ikke mindre godt af.

Opskrift på salat med stenbiderrogn
Lækker og nem opskrift med stenbiderrogn. Få ingredienser, men masser af velsmag.
Retten er nem at lave og tager utrolig kort tid, men det smager den ikke mindre godt af.

Antal: Portioner
Salat med stenbiderrogn
Lækker og nem opskrift med stenbiderrogn. Få ingredienser, men masser af velsmag. Retten er nem at lave og tager utrolig kort tid, men det smager den ikke mindre godt af.
Ingredienser
- 2 skiver Rugbrød
- Smør
- 100 gram Stenbiderrogn
- 0.5 bunch Frisk spinat
- 1.5 deciliter Creme Fraiche 38 %
- 0.5 stk. Citronsaft Saften fra 1/2 citron
- 0.5 stk. Rødløg
- Purløg
- Salt
- Peber Fra kværn
Sådan gør du
- Rist rugbrødet på panden i smør. Rør cremefraiche, citron, 75 g stenbiderrogn sammen og smag til med salt og peber. Skyl spinaten og lad den afdryppe. Fin hak rødløg og purløg. Anret rugbrødet med spinaten ovenpå. Fordel stenbiderrognsalaten på de to skiver rugbrød. Top med de sidste 25 gram stenbiderrogn og pynt af med rødløg og purløg.