x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Salat med stenbiderrogn

ANNE METTE AUTZEN | 8. februar 2019

Lækker og nem opskrift med stenbiderrogn. Få ingredienser, men masser af velsmag.

Retten er nem at lave og tager utrolig kort tid, men det smager den ikke mindre godt af.


Salat med stenbiderrogn

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 2 loaf Rugbrød
  • Smør
  • 100 gram Stenbiderrogn
  • 0.5 bunch Frisk spinat
  • 1.5 deciliter Creme Fraiche 38 %
  • 0.5 stk. Citronsaft Saften fra 1/2 citron
  • 0.5 stk. Rødløg
  • Purløg
  • Salt
  • Peber Fra kværn

Sådan gør du

  • Rist rugbrødet på panden i smør.
    Rør cremefraiche, citron, 75 g stenbiderrogn sammen og smag til med salt og peber.
    Skyl spinaten og lad den afdryppe.
    Fin hak rødløg og purløg.
    Anret rugbrødet med spinaten ovenpå.
    Fordel stenbiderrognsalaten på de to skiver rugbrød.
    Top med de sidste 25 gram stenbiderrogn og pynt af med rødløg og purløg.
    Salat med stenbiderrogn

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!