
Når frokosten gerne må være lidt ekstra lækker eller aftensmaden super nem; rugbrødssandwich!
Denne her er med pestocreme, serranoskinke, mozzarella, avocado og soltørret tomat.
Det jo ikke fordi, opskriften her kræver hverken ret meget tid eller den store raketvidenskab – pesto er bare rørt med flødeost og puttet mellem 2 skiver brød sammen med alle de andre gode sager.
Men nogle gange er det os bar lige sådan det skal være; 5 minutters lækkert, mættende og godt
Jeg har brugt en panini til at varme sandwichen i – det gir sprødt, smagfuldt brød og en lidt cremet mozzarella – uhm.
Men rugbrødene kan os bar ristes på brødrister eller på panden og så lægges sammen til sandwich uden at varme det hele – det skal man bar gøre lige som man foretrækker.
Uanset hvad smager det dejligt og udgør et ganske formidabelt lille måltid, selvom det tager bar få minutter at trylle frem.

Rugbrødssandwich med pestocreme, skinke, mozzarella og avocado
Grej
Ingredienser
- 2 skiver Rugbrød
- 1 spsk. Flødeost naturel
- 1 spsk. Rød pesto eller grøn, hvis du foretrækker det
- 1 håndfuld Salat efter ønske
- 2 skiver Serranoskine
- 1/4 stk. Bøfmozzarella
- 1/4 stk. Avocado
- 1 spsk. Soltørrede tomater hakket
Sådan gør du
- Rør flødeost sammen med pesto og smør på brødet med det.
- Læg salat, skinke, mozzarella, avocado og soltørret tomat ovenpå, slut med sidste skive rugbrød og varm sandwichen i en panini, toaster el. lign.
- Alternativt ristes brødene bare og fyldes derefter.
- Servér
Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)