Lækker og nem opskrift på luksus romkugler fyldt med dejlige kagerester og marcipan.
Så husk fremover hvis du ikke får spist alt din kage, så put det i fryseren og når du har nok, så kan du trylle dem om til lækre romkugler.

Ingredienser
- 500 gram Chokoladekage eller andre kagerester
- 70 gram Mørk chokolade smeltet
- 50 gram Marcipan fint revet
- 3 spsk. marmelade jeg brugte jordbær - men dog uden bær
- 3 spsk. Romessens eller mørk ROM - dog ikke så børnevenligt som vi har brug for herhjemme
- krymmel kokos eller hakkede nødder til at vende romkuglerne i.
Sådan gør du
- Smuldrer chokoladekagen i en røreskål med fintrevet marcipan, smeltet chokolade og ROM essens. Tilsæt marmeladen til den ønskede konsistens opnås. Smag evt. til med rom essens. Tril kugler (her cirka 5 cm) af dejen og vend disse i krymmel. Sættes på køl i min to timer.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!