Opskrift på rødgrød med fløde drink
Rødgrød med fløde, nu i drinksform! Det her er dansk sommer på glas, og det er en perfekt cocktail til at slutte et godt måltid af på.
For nogle uger siden skulle jeg skyde nogle cocktailbilleder med Kasper, som er en superdygtig og erfaren bartender, jeg kender. Da han ved, hvordan man mikser virkelig fantastiske cocktails, var det ham, der gik bag baren, mens jeg knipsede løs med mit Canon og speedlight.
Denne cocktail er én, Kasper fandt på. Jeg var lidt skeptisk til at begynde med, men se nu lige resultatet! Den er jo intet mindre end betagende!
Og hvis du så lige lægger mærke til den lille detalje med patronen i siden af glasset, så det ligner, at cocktailen er blevet skudt og nu bløder!?
Rødgrød med fløde drink
Ingredienser
- 5 centiliter Whiskey jeg brugte Nikka Whisky
- 2 centiliter Pure jordbær
- 2 centiliter Likør brombærsmag, jeg brugte Creme de mûre
- Isterninger
- 4 centiliter Piskefløde
- 1 Jordbær til garniture
Sådan gør du
- Kom whisky, jordbærpuré og brombærlikør i en shaker med isterninger og ryst grundigt.
- Hæld det over i et lowball glas med isterninger.
- Hæld piskefløden over og pynt med jordbærret på kanten af glasset.