ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rødbedehummus

LINDHARDT OG RINGHOF | 6. januar 2020

Smuk og dejlig opskrift på hummus – lavet med rødbeder.

Den er flot at se på og let at bruge som et mellemmåltid eller snack sammen med f.eks. rugbrød eller snacks.

Vi har opskriften fra bogen: “Antiinflammatorisk kost for begyndere“, skrevet af Elizabeth Nebelong. Hun skriver følgende tip til opskriften:

“Hummussen smager skønt tilsat lidt hakket mynte. Den holder sig fint på køl i tre dage.”


Rødbedehummus

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time
Antal: 2 personer
Forfatter: Lindhardt og Ringhof

Ingredienser

  • 0.5 stk. Citron øko
  • 150 gram Rødbede
  • 100 gram Kikærter kogte
  • 2 spsk. Vand koldt
  • 1 tsk. Æblecidereddike
  • 1 tsk. Olie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl og riv skallen af den halve citron fint.
    Skrub rødbeden grundigt og kog den tildækket med vand for lav varme 1 times tid, til den er mør.
    Lad den afkøle lidt, eventuelt overhældt med koldt vand.
    Flå så den kogte rødbede og kør den på foodprocessoren eller minihakkeren med alle øvrige ingredienser til en cremet hummus.

Noter

Foto: Skovdal Nordic

Om forfatteren


Forlaget Lindhardt og Ringhof

antiinflammatorisk-kost

Antiinflammatorisk kost for begyndere