ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rødbedefrikadeller

grundahlkostogsundhed

Grundahl Kost og Sundhed er en sundhedsvirksomhed ved Kostvejleder Maibritt Grundahl Hjorth, som elsker at hjælpe andre til en sundere livsstil, som giver mere energi og overskud i hverdagen, bl.a. med den rigtige kost.

12. april 2020
I dag prøvede jeg for første gang at lave linse/rødbede deller Det kan godt anbefales - Mums. Til 2 voksne og 2 børn. (Og frokost dagen efter)

Opskrift på rødbedefrikadeller

I dag prøvede jeg for første gang at lave linse/rødbede deller

Det kan godt anbefales – Mums

Til 2 voksne og 2 børn. (Og frokost dagen efter)


Antal: 4 personer

Rødbedefrikadeller

I dag prøvede jeg for første gang at lave linse/rødbede deller Det kan godt anbefales - Mums. Til 2 voksne og 2 børn. (Og frokost dagen efter)
Forfatter: grundahlkostogsundhed
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Vegetarisk
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 40 minutter

Ingredienser

  • 100 gram Linser røde
  • 225 gram Rødbede
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 stk. Løg
  • 1 håndfuld Persille
  • 1.5 deciliter Havregryn
  • 1 spsk. Hørfrø kværnet gule hørfrø - i blød m 5 spsk vand
  • Salt
  • Krydderier efter smag
  • Olivenolie

Sådan gør du

  • Kog linserne møre.
  • Rødbede og løg rives på foodprocessor.
  • Tilsæt de andre ingredienser (inklusiv hørfrø, der har været i blød i 10 minutter) og blend/rør farsen jævn.
  • Lad farsen stå i cirka 15 minutter inden du (med hænderne), som du gnider i olien, former dine deller og lægger dem på en plade med bagepapir.
  • I ovnen i 30-40 minutter ved 180 grader.