Den dejlige ret risengrød. Vores opskrift på risengrød er lavet i en tykbundet gryde og kræver at du rører i den jævnligt.
Opskrift på risengrød
Den dejlige ret risengrød. Vores opskrift på risengrød er lavet i en tykbundet gryde og kræver at du rører i den jævnligt.
Antal: Portioner
Risengrød
Den dejlige ret risengrød. Vores opskrift på risengrød er lavet i en tykbundet gryde og kræver at du rører i den jævnligt.
Ingredienser
- 266 gram Grødris
- 2 liter Sødmælk
- 7 gram Groft salt
- Kanelsukker
- Smør
Sådan gør du
- Bland grødris og mælk i en gryde og bring det i kog. Lad grøden koge i cirka halvanden time ved middel varme. Så vil den have samlet sig, det kan sagtens tage 10 minutter mindre eller mere. Smag til med salt. Husk at røre jævnligt i grøden, så den ikke brænder på. Server med en klat smør og kanelsukker.
Noter
Har du ikke tålmodighed til at stå at røre i grøden, så har vi denne opskrift på en grød lavet i sengen. Se den her.
Er du så heldig at eje en røremaskine med varmefunktion, så kan du lave risengrøden i den. Se en opskrift på det her.
Hvis du har rester, så kan du bl.a. bruge det til at lave klatkager med. Se opskriften her.