Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Risengrød

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

23. oktober 2017
Den dejlige ret risengrød. Vores opskrift på risengrød er lavet i en tykbundet gryde og kræver at du rører i den jævnligt.

Opskrift på risengrød

Den dejlige ret risengrød. Vores opskrift på risengrød er lavet i en tykbundet gryde og kræver at du rører i den jævnligt.


Antal: 8 Portioner

Risengrød

Den dejlige ret risengrød. Vores opskrift på risengrød er lavet i en tykbundet gryde og kræver at du rører i den jævnligt.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 time 30 minutter

Ingredienser

  • 266 gram Grødris
  • 2 liter Sødmælk
  • 7 gram Groft salt
  • Kanelsukker
  • Smør

Sådan gør du

  • Bland grødris og mælk i en gryde og bring det i kog.
    Lad grøden koge i cirka halvanden time ved middel varme.
    Så vil den have samlet sig, det kan sagtens tage 10 minutter mindre eller mere.
    Smag til med salt.
    Husk at røre jævnligt i grøden, så den ikke brænder på.
    Server med en klat smør og kanelsukker.

Noter

Har du ikke tålmodighed til at stå at røre i grøden, så har vi denne opskrift på en grød lavet i sengen. Se den her.
Er du så heldig at eje en røremaskine med varmefunktion, så kan du lave risengrøden i den. Se en opskrift på det her.
Hvis du har rester, så kan du bl.a. bruge det til at lave klatkager med. Se opskriften her.