Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Regnbue pandekager (veganske)

MuusmannMuusmann Forlag
 

Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

21. februar 2020
Lækre og hyggelig regnbuefarvede pandekager - et sikkert hit hos de mindste.
Pandekagerne er plantebaserede/veganske og passer godt til en børnefødselsdag eller brunch.

Opskrift på regnbue pandekager (veganske)

Lækre og hyggelig regnbuefarvede pandekager – et sikkert hit hos de mindste.

Pandekagerne er plantebaserede/veganske og passer godt til en børnefødselsdag eller brunch.

Opskriften er til cirka 6-8 personer og giver omkring 24 pandekager.

Vi har opskriften fra bogen: “Mit grønne morgenbord“, skrevet af Asta Just Schack


Antal: 6 personer

Regnbue pandekager (veganske)

Lækre og hyggelig regnbuefarvede pandekager - et sikkert hit hos de mindste.
Pandekagerne er plantebaserede/veganske og passer godt til en børnefødselsdag eller brunch.
Forfatter: Muusmann Forlag
Ret: Brunch, Morgenmad
Køkken: Vegansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter

Ingredienser

Grønne pandekager:

  • 2.5 deciliter Plantemælk
  • 0.75 deciliter Aquafaba
  • Spinat 1 håndfuld
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 0.75 tsk. Bagepulver
  • 0.25 tsk. Salt
  • 2 spsk. Plantesmør smeltet

Gule pandekager:

  • 2.5 deciliter Plantemælk
  • 0.75 deciliter Aquafaba
  • 2.5 deciliter Hvedemel
  • 1 tsk. vaniljes
  • 0.75 tsk. Bagepulver
  • 0.25 tsk. Salt
  • 2 spsk. Plantesmør smeltet
  • 2 tsk. Gurkemeje
  • Plantesmør smeltet - til stegning

Røde/orange pandekager:

  • 1.5 deciliter Plantemælk
  • 1 deciliter Rødbedesaft
  • 0.75 deciliter Aquafaba
  • 2.5 deciliter Hvedemel
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 0.75 tsk. Bagepulver
  • 0.25 tsk. Salt
  • 2 spsk. Plantesmør smeltet

Sådan gør du

  • Kom skiftevis de forskellige ingredienser til de farvede pandekager i blenderen og blend.
    Hæld dejene op i kander og stil dem på køl i en halv times tid eller til dagen efter.
    Varm en pande og pensl den med smør, før dejen hældes på.
    Vip panden, så pandekagen fordeler sig på hele panden.
    Steg hver pandekage i 2 minutters tid på den ene side, vend den og steg den i omkring 1 minut på den anden side.
    Forsæt, indtil al dejen er brugt.
    Server, mens pandekagerne er lune, med sirup, marmelade eller sukker.