x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Ravioli med spinat og ricotta

Anette Søstrøm Asmussen | 19. april 2018

Vi giver dig en opskrift på noget af det bedste fra den italienske madlavning: Ravioli.

Pasta med fyld inden i. Pastaopskriften er uden brug af pastamaskine og fyldet er den lækre kombination af ricotta og spinat.

Ravioli med spinat og ricotta

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Italien, Pasta
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 4 minutter
Antal: 3 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 3 Æg
  • 300 gram Tipo 00 Eller durummel
  • 200 gram Spinat
  • 250 gram Ricotta
  • Salt
  • Peber
  • Muskatnød
  • Citronsaft
  • 2 spsk. Groft salt
  • 2 liter Vand

Sådan gør du

  • Kom melen ud på bordet i en høj med hul i midten.
    Pisk æggene let sammen og hæld æggene ned i midten af melen og pisk forsigtig mel og æg sammen med en gaffel.
    Ravioli
    Forsæt med at piske æg og mel sammen til dejen begynder at blive tung.
    Når dejen begynder at blive tung, brug der fingerne til at samle resten af dejen.
    Når dejen er samlet, æltes dejen videre i 15-20 minutter til dejen er glat og smidig. Brug håndroden til at ælte dejen.
    Ravioli
    Lad dejen hvile på køkken bordet i 30 minutter, pakket ind i husholdningsfilm.
    Ravioli
    Drys mel på bordet og rul dejen ud til en tykkelse på 1/2 millimeters tykkelse og udstik cirkler med en diamanter på 5 cm.
    Ravioli
    Ravioli
    Hak spinaten groft og kom spinat, ricotta op i en skål og rør det godt sammen.
    Smag til med salt, peber, muskatnød og citronsaft.
    Kom en teskefuld fyld på halvdelen af cirklerne. 
    Ravioli
    Ravioli
    Læg en cirkel ovenpå hver af de fylde cirkler og pres kanten på raviolien godt sammen med fingerne, uden at fyldet bliver mast ud.
    Ravioli
    Ravioli
    Brig vand og salt i kog, når vandet koger kommes pastaen i vandet og koges i 3-4 minutter. 
    Hæld vandet fra og server med revet parmesan, olivenolie (eller brunet smør) og sprødstegte salvieblade.
    Ravioli

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.