ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Quesadillas

HENRIETTE KRISTIANSEN | 10. april 2019
Kyllinge-gryderetten er meget alsidig og kunne også være serveret med ris eller i pitabrød mv.
Så er der nem aftensmad til et par dage. 

I weekenden lavede jeg en lækker kyllinge-gryderet smækfyldt med grøntsager og velsmag og puttede den i tortillawraps.

I dag har jeg taget overskuddet op af fryseren og brugt retten i quesadillas.

I mine quesadillas er der, udover gryderetten, snittet kål, spinat, friske tomater, chorizo og ost. Quesadillas laver du ved at putte dit ønskede fyld mellem 2 tortillapandekager og stege dem 3-4 min på hver side.

Kyllinge-gryderetten er meget alsidig og kunne også være serveret med ris eller i pitabrød mv.

Så er der nem aftensmad til et par dage.

Ha en dejlig aften! ? —


Quesadillas

Kyllinge-gryderetten er meget alsidig og kunne også være serveret med ris eller i pitabrød mv.
Så er der nem aftensmad til et par dage. 
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Mexikansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Gryderet med kylling, tomat og grønt (4 pers)

  • 1 stk. Løg FInthakket
  • 3 fed Hvidløg FInthakket
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 100 gram Champignon Renset og i skiver
  • 0.5 stk. Squash I små tern
  • 50 gram Chorizo I små tern (kan udelades)
  • 2 spsk. Paprika
  • 1 tsk. Oregano Tørret
  • 1 tsk. Timian Tørret
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 3 stk. Laurbærblad
  • 1 dåse Hakket Tomater
  • 1 dåse Tomatpure af 140 gram
  • 2 deciliter Bouillon Grøntsags-
  • 1 deciliter Fløde
  • 250 gram Kyllingebryst Fileter
  • Salt
  • Peber

Quesadillas

  • Kål Hvid- eller spidskål. Snittet
  • Frisk spinat
  • Tomater
  • Chorizo
  • ost
  • Tortillas

Sådan gør du

Gryderet med kylling, tomat og grønt

  • Sauter løg og hvidløg i lidt olie til de er bløde og gyldne.
    Tilsæt champignon, squash og chorizo og skru op for varmen.
    Rør konstant i gryden til grøntsagerne er lækre og ristede, hvorefter paprika, oregano, timian, spidskommen og laurbærblade tilsættes.
    Rør godt rundt et minuts tid, og tilsæt derefter hakkede tomater, grøntsagsbouillon, tomatpure og fløde.
    Kom kyllingefiletterne godt ned i retten, så de er dækket og lad det simre under låg i 20-30 minutter, til kyllingekødet er mørt.
    Kyllingekødet kan herefter tages op af gryden og rives fra hinanden med to gafler eller skæres i tern. 
    Kom kylling tilbage i gryden og smag til med salt og peber.


Quesadillas

  • I mine quesadillas er der, udover gryderetten, snittet kål, spinat, friske tomater, chorizo og ost.
    Quesadillas laver du ved at putte dit ønskede fyld mellem 2 tortillapandekager og stege dem 3-4 minutter på hver side.
    Kyllingegryderet

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.