Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Quesadillas

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

10. april 2019
Kyllinge-gryderetten er meget alsidig og kunne også være serveret med ris eller i pitabrød mv.
Så er der nem aftensmad til et par dage. 

Opskrift på quesadillas

I weekenden lavede jeg en lækker kyllinge-gryderet smækfyldt med grøntsager og velsmag og puttede den i tortillawraps.

I dag har jeg taget overskuddet op af fryseren og brugt retten i quesadillas.

I mine quesadillas er der, udover gryderetten, snittet kål, spinat, friske tomater, chorizo og ost. Quesadillas laver du ved at putte dit ønskede fyld mellem 2 tortillapandekager og stege dem 3-4 min på hver side.

Kyllinge-gryderetten er meget alsidig og kunne også være serveret med ris eller i pitabrød mv.

Så er der nem aftensmad til et par dage.

Ha en dejlig aften! ? —


Antal: 4 personer

Quesadillas

Kyllinge-gryderetten er meget alsidig og kunne også være serveret med ris eller i pitabrød mv.
Så er der nem aftensmad til et par dage. 
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Mexikansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter

Ingredienser

Gryderet med kylling, tomat og grønt (4 pers)

  • 1 stk. Løg FInthakket
  • 3 fed Hvidløg FInthakket
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 100 gram Champignon Renset og i skiver
  • 0.5 stk. Squash I små tern
  • 50 gram Chorizo I små tern (kan udelades)
  • 2 spsk. Paprika
  • 1 tsk. Oregano Tørret
  • 1 tsk. Timian Tørret
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 3 stk. Laurbærblad
  • 1 dåse Hakket Tomater
  • 1 dåse Tomatpure af 140 gram
  • 2 deciliter Bouillon Grøntsags-
  • 1 deciliter Fløde
  • 250 gram Kyllingebryst Fileter
  • Salt
  • Peber

Quesadillas

  • Kål Hvid- eller spidskål. Snittet
  • Frisk spinat
  • Tomater
  • Chorizo
  • ost
  • Tortillas

Sådan gør du

Gryderet med kylling, tomat og grønt

  • Sauter løg og hvidløg i lidt olie til de er bløde og gyldne.
  • Tilsæt champignon, squash og chorizo og skru op for varmen.
  • Rør konstant i gryden til grøntsagerne er lækre og ristede, hvorefter paprika, oregano, timian, spidskommen og laurbærblade tilsættes.
  • Rør godt rundt et minuts tid, og tilsæt derefter hakkede tomater, grøntsagsbouillon, tomatpure og fløde.
  • Kom kyllingefiletterne godt ned i retten, så de er dækket og lad det simre under låg i 20-30 minutter, til kyllingekødet er mørt.
  • Kyllingekødet kan herefter tages op af gryden og rives fra hinanden med to gafler eller skæres i tern. 
  • Kom kylling tilbage i gryden og smag til med salt og peber.


Quesadillas

  • I mine quesadillas er der, udover gryderetten, snittet kål, spinat, friske tomater, chorizo og ost.
  • Quesadillas laver du ved at putte dit ønskede fyld mellem 2 tortillapandekager og stege dem 3-4 minutter på hver side.