
Opskrift på pulled pork dry rub
Dry rub er en blanding af tørre smagsgivere (typisk krydderier, sukker og salt), der er med til at marinere dine retter.
Den her blanding er god til pulled pork i ovn eller pulled pork sous vide.

Pulled pork dry rub
Ingredienser
- 4 spsk. Brun farin
- 2 spsk. Paprika
- 1 spsk. Røget paprika
- 1 spsk. Groft salt
- 1 tsk. Peber
- 1 tsk. Cayennepeber
- 1 tsk. Chilipulver
- 1 tsk. Aromat
- 1 tsk. Løgpulver
- 1 tsk. Hvidløgspulver
- 1 tsk. Spidskommen
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
- Brug en gaffel eller et piskeris til at blande dem sammen med.
- Farinen har lidt fugt i sig, så det er vigtigt at få det hele jævn fordelt.