x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pulled pork dry rub

PER ASMUSSEN | 2. juli 2018

Dry rub er en blanding af tørre smagsgivere (typisk krydderier, sukker og salt), der er med til at marinere dine retter. Den her blanding er god til pulled pork.


Pulled pork dry rub

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 minute
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 4 spsk. Brun farin
  • 2 spsk. Paprika
  • 1 spsk. Røget paprika
  • 1 spsk. Groft salt
  • 1 tsk. Peber
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Chilipulver
  • 1 tsk. Aromat
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Spidskommen

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
    Brug en gaffel eller et piskeris til at blande dem sammen med.
    Farinen har lidt fugt i sig, så det er vigtigt at få det hele jævn fordelt.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.