Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Pulled pork dry rub
Dry rub er en blanding af tørre smagsgivere (typisk krydderier, sukker og salt), der er med til at marinere dine retter. Den her blanding er god til pulled pork.
Author:
Per Asmussen
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Amerikansk
Keyword:
Tilbehør
Forb. tid:
2
minutter
minutter
Tilb. tid:
1
minut
minut
Grej
Skål
Piskeris
[the_ad id="142757"]
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
4
spsk.
Brun farin
2
spsk.
Paprika
1
spsk.
Røget paprika
1
spsk.
Groft salt
1
tsk.
Peber
1
tsk.
Cayennepeber
1
tsk.
Chilipulver
1
tsk.
Aromat
1
tsk.
Løgpulver
1
tsk.
Hvidløgspulver
1
tsk.
Spidskommen
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
Brug en gaffel eller et piskeris til at blande dem sammen med.
Farinen har lidt fugt i sig, så det er vigtigt at få det hele jævn fordelt.
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt