x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pulled Chicken i ovn

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 11. juni 2018

Pulled pork er kendt af mange. Vi giver dig en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken.

Konceptet er det samme med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.


Pulled Chicken i ovn

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 3 timer
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst
  • 2 spsk. Brun farin
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber

Sådan gør du

  • Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.
    Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.
    Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.
    Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.
    Pulled Chicken
    Server det i en burgerbolle med f.eks. coleslaw eller sammen med kartoffelmos og en sovs lavet på kødets saft.
     

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.