Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pulled Chicken i ovn

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

11. juni 2018

Opskrift på pulled chicken i ovn

Pulled pork er kendt af mange. Vi giver dig en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken.

Konceptet er det samme med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.


Antal: 4 Portioner

Pulled Chicken i ovn

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 3 timer

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst
  • 2 spsk. Brun farin
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber

Sådan gør du

  • Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.
    Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.
    Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.
    Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.
    Pulled Chicken
    Server det i en burgerbolle med f.eks. coleslaw eller sammen med kartoffelmos og en sovs lavet på kødets saft.