Opskrift på pulled chicken i ovn
Pulled pork er kendt af mange. Vi giver dig en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken.
Konceptet er det samme med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.

Pulled Chicken i ovn
Ingredienser
- 4 stk. Kyllingebryst
- 2 spsk. Brun farin
- 1 tsk. Løgpulver
- 1 tsk. Hvidløgspulver
- 1 tsk. Cayennepeber
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Peber
Sådan gør du
- Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad. Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne. Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer. Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.
Server det i en burgerbolle med f.eks. coleslaw eller sammen med kartoffelmos og en sovs lavet på kødets saft.