x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pulled beef

FADLSFORLAG | 15. marts 2019

Pulled beef laves på samme måde som gammeldags oksesteg.

Stegen skal dog stege i længere tid, til kødet falder fra hinanden.

Dertil har vi lavet tilbehør, der giver et orientalsk pift med saftige sprøde blade og syrligt svirpende dressing.

Vi har opskriften fra bogen: “KØD”.


Pulled beef

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 3 timer
Antal: 6 Portioner
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

Pulled Beef

  • 2 kilogram Oksetykkam
  • Rodfrugter 1,5-2 kg. Groftskårne
  • 5 deciliter Oksefond
  • Vand Evt.
  • frisk rosmarin

Courgette-bønnesalat med avocado

  • 2 stk. Courgetter
  • 150 gram Edamamebønner
  • 60 gram Mandler
  • 1 stk. Avocado
  • Citronsaft Saften fra 1/2 økologisk citron
  • 1 spsk. Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Pulled Beef

  • Tykkamsstegen placeres på en bradepande i ovnen.
    Rodfrugterne lægges rundt om, og fonden hældes ved.
    Lad det stege tildækket ved 150 °C varme i 3 timer.
    Hold øje med, at stegen ikke steger tør. Fyld evt. efter med vand.
    Steg, til kødet falder fra hinanden eller kan trækkes med to gafler ud over de langtidsstegte rodfrugter.
    Pynt med rosmarin.
     

Courgette-bønnesalat med avocado

  • Mens stegen er i ovnen, skylles courgetterne.
    Skær dem i tynde lange strimler.
    Blancher bønnerne.
    Rist mandlerne.
    Pil avocadostenen ud, og skær avocadoen i tern.
    Vend det hele i citronsaft rørt sammen med olie, salt og peber.

Om forfatteren




Vi har opskriften fra bogen: "KØD"