Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Proteinboller

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

15. januar 2020
Mangler du lidt ekstra protein i hverdagen, så prøv disse boller og kom evt. revne gulerødder, spinat broccoli eller hvad du lige har i køleskabet.

Opskrift på proteinboller

Mangler du lidt ekstra protein i hverdagen, så prøv disse boller.

Boller og bagværk er generelt godt til at få brugt grøntsager som synger på sidste vers.

Du kan komme revne gulerødder, spinat, broccoli eller hvad du lige har i køleskabet i dem.

Proteinboller


Antal: 9 Stk

Proteinboller

Mangler du lidt ekstra protein i hverdagen, så prøv disse boller og kom evt. revne gulerødder, spinat broccoli eller hvad du lige har i køleskabet.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Bagning
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter

Ingredienser

  • 3 stk. Æg
  • 400 gram Hytteost
  • 400 gram Havregryn
  • 2 tsk. Bagepulver
  • tsk. Salt
  • Vand til pensling
  • Sesamfrø drysses ovenpå bollerne

Sådan gør du

  • Kom æg og hytteost i en blender og blend det til en ensartet masse.
  • Kom havregryn, salt og bagepulver op i en skål og bland det godt sammen.
  • Bland æggemassen ned i havregrynene og ælt til en ensartet masse.
  • Del dejen i 9 stykker og rul til boller.
  • Pensle dem med vand og drys med sesamfrø.
  • Bag ved 200 grader varmluft i 25 minutter.