
Opskrift på proteinboller
Mangler du lidt ekstra protein i hverdagen, så prøv disse boller.
Boller og bagværk er generelt godt til at få brugt grøntsager som synger på sidste vers.
Du kan komme revne gulerødder, spinat, broccoli eller hvad du lige har i køleskabet i dem.

Proteinboller
Ingredienser
- 3 stk. Æg
- 400 gram Hytteost
- 400 gram Havregryn
- 2 tsk. Bagepulver
- tsk. Salt
- Vand til pensling
- Sesamfrø drysses ovenpå bollerne
Sådan gør du
- Kom æg og hytteost i en blender og blend det til en ensartet masse.
- Kom havregryn, salt og bagepulver op i en skål og bland det godt sammen.
- Bland æggemassen ned i havregrynene og ælt til en ensartet masse.
- Del dejen i 9 stykker og rul til boller.
- Pensle dem med vand og drys med sesamfrø.
- Bag ved 200 grader varmluft i 25 minutter.