Opskrift på pizzatwisters
Skønne pizzatwisters; en variation af pizzasnegle, pølsehorn mv., som er sjov og lækker i madpakken… ?
I morgen starter hverdagen igen, så der skal fyldes op i snacklageret. De her holder sig fint friske et par dage, men kan også fryses og tages op til senere brug, så lav bar en ordentlig portion ?
Dejen kan også bruges til pølsehorn og pizzasnegle ?

Pizzatwisters
Ingredienser
Dejen
- 50 gram Gær
- 1 deciliter Mælk
- 1 deciliter Yoghurt naturel
- 1 stk. Æg
- 1 tsk. Salt
- 1 spsk. Sukker
- 0.5 deciliter Olivenolie
- 100 gram Grahamsmel eller anden fuldkornsmel
- 350 gram Hvedemel
Pizzasovs
- 0.5 dåse Tomatpure
- 4 spsk. Ketchup
- 1 tsk. Timian tørret
- 0.5 tsk. Basilkum tørret
Desuden
- Skinke i tern
- Chorizo
- Revet ost
- Oregano
Sådan gør du
- Lun mælken (fingervarm) og opløs gæren heri. Tilsæt øvrige ingredienser og rør godt sammen. Ælt dejen færdig på meldrysset bord og lad hæve en time. Rul dejen ud til et rektangel, ca 1/2 cm tyk. Rør ingredienserne til pizzasovsen sammen og smør den ud på dejen. Skær skinke og chorizo i små stykker og fordel på dejen. Drys revet ost og oregano over. Fold dejen sammen på midten og skær strimler af 3-4 cm tykkelse. Skær hver strimmel over i to på langs og sno dem om hinanden. Placer på bageplade og lad efterhæve 30 min. Pensl med mælk og bag 15-17 minutter ved 175 grader varmluft. Enjoy! ?