
Opskrift på pizzadej
Pizzadejen der passer sig selv.
Nogen pizzadeje kræver meget arbejde og tid, men ikke denne, da hævetiden afhænger af hvor meget tid du har.
Jeg lader den normalt hæve i minimum to timer, men mindre kan også gøre det.
Dog sker der heller ingen skade, hvis dejen står det meste af en dag.
Så vil I have lækre tynde pizzaer på en hverdag, man I har ikke tiden til at lave dejen når i kommer hjem. Så er dette opskriften for jer:
Lav dejen inden I tager på arbejde og den er stadig perfekt når i kommer hjem og skal igang med aftensmaden.
Redaktion: Se vores opskrift på pizzadej her.

Pizzadej
Ingredienser
- 3 deciliter Vand lunkent
- 0.5 pakke Tørgær eller alm. gær
- 1 tsk. Sukker
- 1 tsk. Groft salt
- 2 spsk. Olie
- 300 gram Tipo 00
Sådan gør du
- Kom vand, olie, sukker, salt og gær op i en røreskål og sæt dejkrogen på.Rør melet i lidt ad gangen ved høj hastighed, til dejen slipper siderne på skålen.Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den til en stram kugle.Smør skålen i olie og kom dejen retur.Dæk skålen med en badehætte og lad dejen hæve til den skal bruges.Når dejen skal bruges vendes den ud på et meldrysset bord og del dejen i 4 dele og rul den tyndt ud.Kom det ønskede fyld på og bag pizzaerne i en forvarmet ovn på 275-300 grader varmluft på et bagestål i 4 minutter hver.Perfekt pizzaer hver gang.