Opskrift på pizza med serranoskinke og trøffel
Denne lækre pizza er bagt på bagestål og har en hjemmelavet, langtidshævet dej.

Antal: Pizzaer
Pizza med serranoskinke og trøffel
Ingredienser
- 160 gram Tipo 00
- 1 deciliter Vand
- 2 spsk. Olie Olivenolie
- 0.5 tsk. Salt
- 1 gram Gær
- 4 slice Serranoskinke (reklamelink)
- 4 spsk. Passata
- 1 stk. Mozarella Bøf
- Revet ost
- 0.5 stk. Trøffel Sommertrøffel
Sådan gør du
Pizzadej
Vi starter normalt på denne dej aftenen inden vi skal have vores pizzaer. Hæld vandet i en skål og opløs gæret der i. Tilsæt olie og salt og rør det godt rundt. Tilsæt derefter mel løbende indtil dejen føles rigtig. Dejen er ret våd, men det gør ikke spor. Lad det hæve natten over ved stuetemperatur. Næste dag skal dejen på et meldrysset bord og deles i 2 stykker, der skal formes til kugler. Smør kuglerne i olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. De hæver op, så de må ikke stå for tæt på hinanden. Dæk dem til med plasticfolie og sæt det i køleskabet. 2 timer før dejen skal bruges, skal de tages ud af køleskabet. Kuglerne/dejen skal placeres på et meldrysset bord og rulles så tyndt som overhoved muligt på med en kagerulle.Pizza
Rul dejen tyndt ud og smør begge to med 2 spsk. passata (den kan også være blendet, hakket tomater). Fordel den skiveskårede bøfmozarelle og 2 skiver serranoskine på dem begge og drys med revet ost. Bag pizzaen på et bagestål ved 275 grader varmluft i 4 minutter.Riv trøffel hen over og server straks.