
Suppe på menuen….? Prøv den her virkelig skønne, cremede peberfrugtsuppe med kylling og tomat.
Suppen er rund og mild, med mør kylling og søde peberfrugter og så har den lige et lille snert af chili i eftersmagen…
Suppen er tilsat lidt flødeost, som tilføjer cremethed og lige afrunder smagen på fineste vis.
En absolut skøn og smagfuld suppe som er både nem og hurtig at lave, faktisk kan den være klar på bare 20 minutter – en oplagt lækker og lunende hverdagsret.

Peberfrugtsuppe med kylling og tomat
Grej
Ingredienser
- 350 gram Kyllingebryst skåret i tern
- 1-2 spsk. Smør til stegning
- 1,5 stk. Rød peberfrugt skåret i strimler
- 2 fed Hvidløg knust
- 1 dåse Hakket Tomater
- 8 deciliter Grøntsagsbouillon
- 100 gram Flødeost naturel el. pikant flødeost
- 1 spsk. Paprika
- 1/2 tsk. Stødt chili
- 1 tsk. Basilikum tørret
- 1 tsk. Salt
- 1/2 tsk. Peber
Sådan gør du
- Brun kyllingestykkerne i lidt smør i en gryde.
- Tilføj peberfrugt og hvidløg, svits et par minutter.
- Tilføj alle øvrige ingredienser, rør godt sammen og lad suppen simre 10 min.
- Smag til og servér
Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)