x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Peberbøf

MUUSMANN FORLAG | 12. februar 2019
Steak au poivre vert

Opskrift på den franske klassiker: “Steak au poivre vert” (Peberbøf), hvor de lækre syrlige peberkorn spiller perfekt sammen med det møre kød.

Vi har fået opskriften fra Michel Michauds bog: “Smagens Mester“.


Peberbøf

Steak au poivre vert
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

Oksemørbrad

  • 200 gram Oksemørbrad
  • Madagaskarpeberkorn Syltede og knust
  • Smør

Pebersauce

  • 3 centiliter Cognac 3-4 cl
  • 5 centiliter Hvidvin
  • 5 centiliter fond Brun (5-6 cl)
  • 5 gram Smør

Sådan gør du

Bøf

  • Vend 1 skive oksemørbrad à ca. 200 g i knuste syltede, grønne Madagascarpeberkorn.
    Steg 2-3 minutter på begge sider i smør på en sauterpande, tag op og læg tournedosen på en tallerken med et stykke stanniol over.
     

Sauce

  • Flambér panden med 3-4 cl cognac, tilsæt 5 cl hvidvin og reducér til næsten “tør pande”.
    Tilsæt 5-6 cl fond brun (se side 42) og pisk op med 5 g smør.
    Hæld saucen over tournedosen og servér straks.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Smagens Mester", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link