
Opskrift på den franske klassiker: “Steak au poivre vert” (Peberbøf), hvor de lækre syrlige peberkorn spiller perfekt sammen med det møre kød.
Vi har fået opskriften fra Michel Michauds bog: “Smagens Mester“.

Ingredienser
Oksemørbrad
- 200 gram Oksemørbrad
- Madagaskarpeberkorn Syltede og knust
- Smør
Pebersauce
- 3 centiliter Cognac 3-4 cl
- 5 centiliter Hvidvin
- 5 centiliter fond Brun (5-6 cl)
- 5 gram Smør
Sådan gør du
Bøf
- Vend 1 skive oksemørbrad à ca. 200 g i knuste syltede, grønne Madagascarpeberkorn. Steg 2-3 minutter på begge sider i smør på en sauterpande, tag op og læg tournedosen på en tallerken med et stykke stanniol over.
Sauce
- Flambér panden med 3-4 cl cognac, tilsæt 5 cl hvidvin og reducér til næsten “tør pande”. Tilsæt 5-6 cl fond brun (se side 42) og pisk op med 5 g smør. Hæld saucen over tournedosen og servér straks.
Om forfatteren
Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.
Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Smagens Mester", hvorfra denne opskrift stammer:
Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link