[the_ad id="142757"]
Din skærm forbliver tændt
Oksemørbrad
- 200 gram Oksemørbrad
- Madagaskarpeberkorn Syltede og knust
- Smør
Pebersauce
- 3 centiliter Cognac 3-4 cl
- 5 centiliter Hvidvin
- 5 centiliter fond Brun (5-6 cl)
- 5 gram Smør
[the_ad id="127284"]
Bøf
Vend 1 skive oksemørbrad à ca. 200 g i knuste syltede, grønne Madagascarpeberkorn.
Steg 2-3 minutter på begge sider i smør på en sauterpande, tag op og læg tournedosen på en tallerken med et stykke stanniol over.
Sauce
Flambér panden med 3-4 cl cognac, tilsæt 5 cl hvidvin og reducér til næsten “tør pande”.
Tilsæt 5-6 cl fond brun (se side 42) og pisk op med 5 g smør.
Hæld saucen over tournedosen og servér straks.
Din skærm forbliver tændt