x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pastasalat med rødbede

FADLSFORLAG | 25. april 2019

Dejlig og lækker opskrift på en super smuk pastasalat. Rødbedens røde farve smitter af på pastaen og giver en visuel meget smuk ret.

Vi har opskriften fra bogen: “Nemme salater og tilbehør“, hvor forfatteren siger følgende om opskriften:

“Denne farverige og sunde pastasalat bør nydes i vinterhalvåret, hvor både rødbede og rosenkål er i sæson i Danmark. Rosenkål ligner grønne rosenknopper og er super fine. De vokser på en lang stængel og høstes, når de er cirka 3 centimeter i diameter. I rå tilstand smager de ikke særlig godt, men steges de i sojasovs som her, smager de skønt.”


Pastasalat med rødbede

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

  • 700 gram Rødbeder 2 store.
  • 250 gram Pasta
  • 500 gram Rosenkål Kan erstattes af broccoli
  • 0.5 deciliter Soja
  • 200 gram Ærter Frosne
  • 1 stk. Løg Fint hakket
  • 1 bunch Persille Hakket

Dressing

  • 3 spsk. Rapsolie
  • 3 spsk. Citronsaft
  • 2 clove Hvidløg Pressede
  • 1 tsk. Paprika
  • 0.5 tsk. Salt Fint

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne, og skær dem i små tern i størrelsen 1-1½ cm.
    Kog dem i en stor gryde sammen med pastaen i 8-10 minutter i saltet vand.
    Skær rosenkålene ud i kvarte eller mindre, og steg dem i sojasovs på en pande.
    Steg dem i 10 minutters tid, indtil de er møre.
    Smag til undervejs for at finde ud af, hvornår de er færdige.
    Put pasta, rødbede, rosenkål og frosne ærter over i en stor skål.
    Lad det køle af, og tilsæt derefter hakket løg og persille.
    Bland dressingen i en separat skål, og bland den derefter godt rundt i pastasalaten.
    Servér eksempelvis salaten sammen med brød og hummus.

Om forfatteren




Vi har fået opskriften fra bogen: "Nemme salater og tilbehør"