Opskrift på pastasalat med majs, chorizo og soltørrede tomater
Hvad skal vi have at spise i aften, tænker du.. Det skal være noget nemt og hurtigt, som smager godt, men som ikke ligger for tungt i sommervarmen. Jeg har svaret! Du skal ha en lækker, let og smagfuld pastasalat – og det kunne godt være denne her, der fyldt med farver og smag, og som gør glad i øjne og mave…
Pastaretten her er klar på 20 minutter og fyldt med søde majs, krydret sprød chorizo, cremet feta, peberfrugt og aromatiske soltørrede tomater – et helt perfekt mix af lette og mere fyldige smage og mellem sprødt, blødt og cremet – i det hele taget bar let og lækkert.
Pastasalat med majs, chorizo og soltørrede tomater
Ingredienser
Pastasalat
- 200 gram Pasta
- 100 gram Chorizo skåret i tern
- 1.5 deciliter Majs
- 0.5 stk. Rød peberfrugt skåret i tern
- Frisk spinat 1 håndfuld, finthakket
- 100 gram Soltørrede tomater skåret i tern
- 100 gram Feta smuldret
- Salt og Peber