
Opskrift på pastaret med kylling og tomat/pikantsovs
Simpel og hurtig pastaret med kylling og peberfrugt i en cremet og smagsfuld sovs…
Primære smagsgivere i den her ret er tomat og pikant flødeost og så er der ellers krydret godt med paprika, basilikum, salt og peber – super simpelt, men godt.
Perfekt på hverdage eller på weekenddage, hvor du ikke gider stå med det helt store…
Retten her er samtidigt vældig børnevenlig og blev spist med velbehag af store som små.

Pastaret med kylling og tomat/pikantsovs
Ingredients
- 300 gram Pasta
- 1 stk. Løg finthakket
- Smør til stegningen
- 2 fed Hvidløg finthakket
- 300 gram Kyllingebryst skåret i tern
- 1 stk. Gul peberfrugt rød kan os bruges, skåret i tern
- 1 dåse Hakket Tomater
- 2 spsk. Tomatpure
- 3 deciliter Hønsebouillon
- 75 gram Pikantost
- 1 tsk. Paprika
- 1 tsk. Basilikum tørret
- Salt og Peber
Instructions
- Sæt pasta til kogning.
- Svits løg og hvidløg i lidt smør i en pande.
- Tilføj kylling og lad det brune.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser og lad det hele simre 10 minutters tid.
- Smag til og servér med et drys grønt på toppen.